YP søger ny suppleant til ansættelsesudvalget i SYD - er det noget for dig?

Yngre Pædiatere er repræsenteret i ansættelsesudvalget samt ved ansættelsesproceduren (MMI/samtale) i alle 3 uddannelsesregioner NORD, SYD og ØST. I alle 3 regioner deltager to YP-delegerede medlemmer, en suppleant samt en repræsentant.
Vi mangler nu en ny suppleant i SYD som skal indtræde og deltage i MMI til juni 2021 og frem.

Vi søger nu 1 læge i hoveduddannelse, som har kendskab til den lægelige videreuddannelse, er interesseret i uddannelsesområdet og ønsker at repræsentere YP i ansættelsesudvalget i SYD fremadrettet.

Der er ingen fast periode for posten som suppleant/repræsentant, dog skal vedkommende være i sit hoveduddannelsesforløb. Hverken Introlæger eller færdige speciallæger kan besætte posten.

Læs mere om suppleant-rollen nedenfor:

Suppleant:
Deltager ved MMI/Ansættelsessamtale som observatør. Kan indgå i opgaveudvalg og dermed være med til at udforme MMI opgaverne i samarbejde med øvrige repræsentanter fra ansættelsesudvalget.
Suppleanten har ikke mandat til at angive point ved MMI eller til gennemlæsning og vurdering af ansøgningerne og cv´erne.
Suppleanten skal være i starten af sin HU i pædiatri, helst i 1. år. Have særlig interesse indenfor uddannelse og have godt kendskab til specialet.
Suppleanten vil blive oplært af repræsentanten til at kunne overtage rollen når repræsentanten fratræder sin "stilling", som oftest vil være når vedkommende bliver færdiguddannet speciallæge i pædiatri.
Suppleanten har tavshedspligt.

Repræsentant:
Skal være i HU i pædiatri. Skal have særlig interesse og erfaring indenfor uddannelse. Vil typisk have haft rollen som suppleant forud for at være repræsentant.
Har på lige fod med de øvrige medlemmer af ansættelsesudvalget mandat til at give point til MMI samt læse, vurdere og pointsætte ansøgninger og cv´er.
Kan indgå i arbejdsgruppen der udformer opgaverne til MMI.
Repræsentanten har ligeledes tavshedspligt.

 

Hvis du synes ovenstående lyder som noget for dig, så send en kort motiveret ansøgning (maks 1 A4 side) samt eventuelt et kort relevant CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med subject "MMI suppleant i SYD". Skriv desuden i ansøgningen hvor lang tid du har tilbage af dit HU forløb da det vægtes højt at den nye suppleant er i begyndelsen af sit HU forløb. Ansøgningsfrist d. 29. april 2021 kl. 23.59

 

Mvh YP-bestyrelsen

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.