YP SØGER EN NY SUPPLEANT TIL MMI I REGION ØST - ER DET DIG?

Yngre Pædiatere er repræsenteret ved MMI i både region ØST samt NORD/SYD ved deltagelse af to medlemmer hvert sted, en suppleant samt en repræsentant.
Vi mangler nu en ny suppleant i ØST som skal indtræde og deltage i MMI fra juni 2019 og frem.

Vi søger 1 læge i hoveduddannelse, som har kendskab til den lægelige videreuddannelse, er interesseret i uddannelsesområdet og ønsker at deltage ved MMI i ØST fremadrettet.

Der er ingen fast periode for posten som suppleant/repræsentant, dog skal vedkommende være i sit hoveduddannelsesforløb. Hverken Introlæger eller færdige speciallæger kan besætte posten.

Læs mere om suppleant-rollen nedenfor:

Suppleant:
Deltager ved MMI som observatør. Kan indgå i opgaveudvalg og dermed være med til at udforme MMI opgaverne i samarbejde med øvrige repræsentanter fra ansættelsesudvalget.
Suppleanten har ikke mandat til at angive point ved MMI eller til gennemlæsning og vurdering af ansøgningerne og cv´erne.
Suppleanten skal være i starten af sin HU i pædiatri, helst i 1. år. Have særlig interesse indenfor uddannelse og have godt kendskab til specialet.
Suppleanten vil blive oplært af repræsentanten til at kunne overtage rollen når repræsentanten fratræder sin "stilling", som oftest vil være når vedkommende bliver færdiguddannet speciallæge i pædiatri.
Suppleanten har tavshedspligt.

Repræsentant:
Skal være i HU i pædiatri. Skal have særlig interesse og erfaring indenfor uddannelse. Vil typisk have haft rollen som suppleant forud for at være repræsentant.
Har på lige fod med de øvrige medlemmer af ansættelsesudvalget mandat til at give point til MMI samt læse, vurdere og pointsætte ansøgninger og cv´er.
Kan indgå i arbejdsgruppen der udformer opgaverne til MMI.
Repræsentanten har ligeledes tavshedspligt.

 

 

Hvis du synes ovenstående lyder som noget for dig, så send en motiveret ansøgning (maks 1 A4 side) samt eventuelt relevant CV til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. med subject "MMI suppleant i ØST". Skriv desuden i ansøgningen hvor lang tid du har tilbage af dit HU forløb. Ansøgningsfrist søndag d. 24.03.19 kl. 23.59

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.