Skal du være den nye juniorinspektor i region Nord?

Dansk Pædiatrisk Selskab søger 2 nye juniorinspektorer i region Nord - og du har nu chancen for at blive en del af korpset!

Vi søger 2 læger i hoveduddannelse, som har kendskab til den lægelige videreuddannelse, er interesseret i uddannelsesområdet og ønsker at få indblik i og indflydelse på hvordan andre afdelinger fungerer.

Sundhedsstyrelsen gennemfører et 2-dages kursus for nye inspektorer. Forudsætningen for at kunne gennemføre inspektorbesøg er, at man har gennemført Sundhedsstyrelsens inspektorkursus.

En juniorinspektor fortsætter automatisk som inspektor, når lægen har færdiggjort speciallægeuddannelsen, medmindre det videnskabelige selskab ikke ønsker det.

Der er ingen fast udpegningstid, men generelt anbefaler Sundhedsstyrelsen, at en inspektor udpeges for en funktionsperiode af mindst 4 år.

Så! Hvis du synes ovenstående lyder spændende, så send en motiveret ansøgning til Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med subject "Juniorinspektor region Nord". Ansøgningsfrist mandag d. 18.02.19 kl. 23.59

Læs evt. mere om ordningen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.