Kursusarrangør

Har du mod på at arrangere et YP kursus? Så skal du læse videre her.

Som arrangør indgår du i et samarbejde med en kursusansvarlig fra YP’s bestyrelse og sammen planlægger i kurset. Du må meget gerne gøre dig nogle tanker om grundlæggende informationer:

  • Emne og underviser. Alle ideer til emner er velkomne. Det kan være subspeciale-emner eller indenfor kommunikation. Nogle gange er det nemmere at finde en god underviser og derefter siger emnet sig selv, da underviseren har et subspeciale. Du skal også gøre dig tanker om kurset primært er for introer, hoveduddannelseslæger eller for begge.
  • Dato. Det kan nogle gange være svært at få kursusdeltagere, så derfor kan det hjælpe, at datoen ligger mindst 2-3 måneder fremme i kalenderen således, at man kan nå at ønske fri. Undersøg også om der ligger I-kurser tæt på den ønskede dato, for det kan være en ulempe.
  • Sted. Ofte er det i et undervisningslokale på hospitalet og det plejer at være gratis. Der skal i hvert fald være en projektor. Man skal som deltager vide hvordan man finder lokalet og om der kræves speciel adgang (fx medarbejderkort).
  • Varighed. Heldagskurser er fra morgen til eftermiddag (oftest kl. 9-16) og aftenkurser er fra eftermiddag til aften (oftest kl. 17-21).
  • Deltagerantal. Lokalet begrænser oftest deltagerantallet, men det er oftest mellem 20-30 personer. Deltagergebyret følger faste YP-takster.
  • Undervisningsform. Denne er blandet og kan være et mix af teori, cases og praktiske situationer.
  • Forplejning under kurset. Der plejer at være en sandwich, varme og kolde drikkevarer og snacks.
  • Honorering. Undervisere bliver honoreret efter faste YP-takster, som bliver indberettet til SKAT.

Lav en tilmelding og skriv i kommentarfeltet nogle af de grundlæggende informationer som du allerede har gjort dig tanker om. Derefter bliver du kontaktet af en kursusansvarlig fra YP’s bestyrelse.

Mvh
YP kurser

Kursusinformationer

Dato (start) Torsdag, 1. februar 2024
Dato (slut) Lørdag, 28. maj 2022
Max deltagerantal 100
88

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.