YP nyhedsbrev marts 2020

Denne e-mail indeholder grafik, se den i din browser.
 
 
 
 
  logo nyeste yp

 

 
 
 

Kære medlemmer af Yngre Pædiatere

Corona

 

Covid-19. Vi er midt i en mærkelig, bekymrende og uforudsigelig tid. I Danmark og resten af verden. På børneafdelingerne oplever vi, som på så mange andre afdelinger, at retningslinjer og arbejdsgange ændres på daglig basis og nogle gange timebasis. Oprustning, klargøring. Hvad sker der i morgen? Vi forsøger alle at gøre vores bedste, forberede så godt vi kan og udvise fleksibilitet i den udstrækning, der er mulig. En stor tak til alle for at yde en indsats! Vi håber at I kommer godt i gennem det. Pas på jer selv og jeres kære, børnene og kollegaerne. Vi glæder os til at ses på den anden side! 

 

BØRNEDAGE 2020

red stop sign 39080

Børnedage 2020 afholdes af Neonatalklinikken, BørneUngeklinikken og Klinik for Vækst og Reproduktion, Rigshospitalet

Efter planen skulle det have været afholdt d. 17 - 19 maj 2020 på Comwell Roskilde, men grundet Corona-virus og lock down af landet er eventet nu udskydt til foråret 2021. General forsamlingen afholdes i Odense 20.09.2020. 

  

Suppleant til MMI i Nord

3

Yngre Pædiatere er repræsenteret ved MMI i både region ØST samt NORD/SYD ved deltagelse af to medlemmer hvert sted, en suppleant samt en repræsentant. Vi mangler nu en ny suppleant i NORD som skal indtræde og deltage i MMI til juni 2020 og frem.
Læs mere HER og send din ansøgning hvis det er noget for dig. 

 

 

 

Journal Club

three toddler eating on white table 1001914

Artikler om børn og COVID-19. Læs mere på vores COVID-19 side om børn. 

 

YP kurser

3

Har du lyst til at arrangere YP-kurser, så har vi brug for dig.

Meld dig på banen og arranger netop det kursus, du synes, der er brug for. Læs mere her, om hvordan du gør det. Vi hjælper nemlig meget gerne med formalia m.m., så dine gode idéer om emne og undervisere kan let blive til virkelighed!

Lige nu er alle YP-kurser på stand by mens covid19 ruller afsted. Men derfor kan planlægning af nye kurser sagtens køre videre til, når vi på den anden side igen kan sidde side om side og suge til os af viden.

Øvrige kurser

pexels photo 207691

Følgende arrangementer er aflyst:

SYMPOSIUM OM PÆDIATRISK PALLIATION

METABOLISK SYMPOSIUM

ÅRSMØDE I DANSK BØRNE REUMATOLOGISKE SELSKAB

KURSUS I BASAL PÆDIATRISK GASTROENTEROLOGI OG HEPATOLOGI

NEUROPÆDIATRISK UDDANNELSESDAG

 

EURYPA: 

Svar meget gerne på dette spørgeskema, hvis du ikke allerede har gjort det. TAK.

 

Til sidst ønsker vi et glædeligt forår, trods omstændighederne, så vidt muligt isoleret i vores egne stuer. Hold modet oppe, vi ses på den anden side og sender jer her en kæmpe virtuel krammer! 

Med venlig hilsen

YP

 
 
 
Afmeld nyhedsbrev