YP generalforsamling 2020

Denne e-mail indeholder grafik, se den i din browser.
 
 
 
 
  logo nyeste yp

 

 
 
 

Kære medlemmer af Yngre Pædiatere

 

Indkaldelse til generalforsamling

Bestyrelsen i Yngre Pædiatere har på baggrund af den aktuelle situation med Covid-19 vurderet, at vi desværre ikke på nuværende tidspunkt kan forsvare at samle så mange børnelæger in spe fra hele landet til et fysisk møde. 

 

Der indkaldes derfor til virtuel generalforsamling og valg til bestyrelsen søndag den 20. sept. 2020 kl 10.00.

Dagsorden kan læses på hjemmesiden her 

 

Hvis du ønsker at stille op til bestyrelsen, skal du

  • skrive at du opstiller til bestyrelsen på yngrepediatere@gmail.com senest den 19. september 2020.
  • til generalforsamlingen holde et kort valgoplæg, hvor du fortæller lidt om dig selv og din motivation for at stille op til bestyrelsen.

 

Spørgsmål og kommentarer er også velkomne inden generalforsamlingen og senest den 15. september. Disse kan sendes til yngrepediatere@gmail.com.

 

For at kunne deltage i generalforsamlingen vil du forud for dagen modtage to unikke links, som kun du kan benytte. Et link til selve afholdelsen af generalforsamlingen, hvori bl.a. afstemningen til bestyrelsen foregår, samt et ZOOM-link, som også skal holdes åbent under hele generalforsamlingen, til brug for hovedsagelig kommunikation. Der vil komme nærmere information over mail før generalforsamlingen.

For at vi kan udsende disse to links, vil vi videreformidle dit navn og din mailadresse, som er registreret hos Lægeforeningen, til AV Rental Center, som står for vores tekniske support under afholdelsen af generalforsamlingen.

 

 

Vi glæder os til at se jer,

Bestyrelsen i YP

 

 
 
 
Afmeld nyhedsbrev