YP nyhedsbrev Januar 2019

Denne e-mail indeholder grafik, se den i din browser.
 
 
 
 
  logo nyeste yp

 

 
 
 

Kære medlemmer af Yngre Pædiatere

Godt nytår! Vi håber at I er kommet godt igang med 2019.

Først vil vi gerne ønske et kæmpestort tillykke til alle dem der er kommet igennem nåleøjet og har fået hoveduddannelse i pædiatri rundt om i landet – TILLYKKE!

 

Juniorinspektor i Region Nord

Dansk Pædiatrisk Selskab søger 2 nye juniorinspektorer i region Nord - og du har nu chancen for at blive en del af korpset!

Læs mere her. Der er ansøgningsfrist den 18.02.19. 

 

 

Forskningsnetværk i YP?

Bestyrelsen ser både muligheder og begrænsninger i at oprette et forskningsnetværk, som blev ønsket på generalforsamlingen. Vi ønsker derfor at høre fra medlemmer, som er interesseret i at opbygge og udvikle et sådant netværk. Bestyrelsen lægger vægt på at netværket skal være brugerdrevet, hvor medlemmerne selv producerer indholdet. Bestyrelsen vil være behjælpelig med sparring og evt. finansiering. Hvis du er interesseret, er du velkommen til at skrive til soren.lomholt@gmail.com inden d. 25. marts. 

  

YP kurser

Der er stadig pladser på det spændende aftenkursus om vækst og transkønnede børn og unge den 21.3.19 på Rigshospitalet. Skynd jer at tilmelde jer her 

 

En opfordring fra YPs bestyrelse

Det er så fedt at der rundt omkring i landet er yngre pædiatere der er behjælpelige med at arrangere kurser. Det gør at vi kan opretholde en god kadence med kurser. Så vi vil gerne opfordre jer til at fortsætte det gode arbejde og endelig byde ind med gode ideer. Det er ret lige til at gå til og YP hjælper selvfølgelig gerne. Læs mere her om hvordan du gør.  

 

YP opfordrer alle til at tjekke hjemmesiden for kurser mv jævnligt.

 

Bedste hilsner fra 

YPs bestyrelse

 

 
 
 
Afmeld nyhedsbrev