Dansk Pædiatrisk Selskab søger nye juniorinspektorer i alle 3 regioner  - og du har nu chancen for at blive en del af korpset!

Vi søger læger i hoveduddannelse, som har kendskab til den lægelige videreuddannelse, er interesseret i uddannelsesområdet og ønsker at få indblik i og indflydelse på hvordan andre afdelinger fungerer.

Sundhedsstyrelsen gennemfører et 2-dages kursus for nye inspektorer. Forudsætningen for at kunne gennemføre inspektorbesøg er, at man har gennemført Sundhedsstyrelsens inspektorkursus.

En juniorinspektor fortsætter automatisk som inspektor, når lægen har færdiggjort speciallægeuddannelsen, medmindre det videnskabelige selskab ikke ønsker det.

Der er ingen fast udpegningstid, men generelt anbefaler Sundhedsstyrelsen, at en inspektor udpeges for en funktionsperiode af mindst 4 år.

Vi har på nuværende tidspunkt én juniorinspektor i hver region, men vi oplever lidt ventetid på at få plads på inspektorkurset, og vil desuden gerne kunne drage nytte af erfaringsudveksling mellem juniorinspektorerne hvorfor vi nu søger:

1 i Nord, 1 i Syd og 2 i Øst.

Så! Hvis du synes ovenstående lyder spændende, så send en motiveret ansøgning til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.med subject "Juniorinspektor". Husk at udspecificer hvilken region du ønsker at søge i og skriv gerne i ansøgningen hvornår

du planmæssigt bliver speciallæge.

Ansøgningsfrist mandag d. 15.06.20 kl. 23.59

Læs evt. mere om ordningen på Sundhedsstyrelsens hjemmeside

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.