Kåring af årets bedste nye retningslinje

For tredje år i træk kåres ”Årets bedste nye DPS Retningslinje”.

Imponerende 22 nye retningslinjer fra 11 forskellige fagområder udkom i 2019. Styregruppen for landsdækkende kliniske retningslinjer har vurderet disse med vægt på bl.a. brugervenlighed, detaljerigdom og evidensgrad. De tre højst ratede retningslinjer blev (i alfabetisk rækkefølge) neonatal hyperbilirubinæmi, infantile spasmer hos børn og purulent meningitis hos børn og unge.

Læs mere nedenfor og stem på din favorit frem til 11. september 2020.  

Resultatet offentliggøres på generalforsamlingen og i efterfølgende DPS-nyhedsbrev. 

For tredje år i træk kåres ”Årets bedste nye DPS Retningslinje”.

Imponerende 22 nye retningslinjer fra 11 forskellige fagområder udkom i 2019.
Styregruppen for landsdækkende kliniske retningslinjer har vurderet disse med vægt på bl.a. brugervenlighed, detaljerigdom og evidensgrad. 

De tre højst ratede retningslinjer blev (i alfabetisk rækkefølge):


Gå ind og stem på din favorit her (én stemme per person): STEM på Årets Retningslinje

Der kan stemmes frem til 1. september 2020, hvorefter resultatet offentliggøres på generalforsamlingen og i efterfølgende DPS-nyhedsbrev.

Det er sjovest hvis I er mange der stemmer!

Føtal alkohol syndrom
Som noget nyt, vil der fremover sættes fokus på en udvalgt retningslinje, som Styregruppen for kliniske retningslinjer synes udmærker sig blandt de MANGE gode. 
De har i år valgt ” Fetal Alcohol Spectrum Disorders” (Socialpædiatriudvalget).

Det er en retningslinje der på fineste vis forsøger at give os en ramme for en tilstand, der er svær at få greb om. Den er grundig og overskuelig i sin beskrivelse af det komplekse syndrom og er pædagogisk med sin anvendelse af kliniske billeder, som er til hjælp for alle ikke-eksperter. Retningslinjen kan øge sandsynligheden for, at flere af os vil være i stand til at genkende denne sjældne, men vigtige, tilstand. 

Nyhedsbrev

Tilmeld dig vores nyhedsbreve og få seneste nyt om kurser og uddannelse.
.